dijous, 22 d’octubre del 2009

Pessebres a Calldetenes 25 anys

Estem a finals d'octubre i ja tots els pessebristes comencen esmolar les eines per aconseguir crear il·lusió i fantasia de cara al Nadal. També a Calldetenes tots els que ens dediquem a aquets afers intentem de totes totes fer que la gent s'interessi per veure, comentar i ja els mes valents dedicar un temps a aquestes construccions.

 Aquest any es compleixen 25 anys dels primers pessebres al nostre poble,alguns d'aquells veterans encara estan al peu del canyó ,algú malauradament ens ha deixat, altres ens hi hem incorporat mes tard , però amb les mateixes ganes i es per això que volem sigui lo mes espectacular possible amb un reguitzells de pessebres per que gaudeixin grans i petits.

Aquest desig es el que ens porta any rere any l'estímul i la satisfacció suficient ,sàpiguen que per molt fred ,pluja i neu que fa difícil sortir de casa us engresqueu sempre a venir. Sense vosaltres la festa i l'il.lusió de fer-ho no existeix. Us deixem una adreça per veure algunes de les coses que es podran veure a aquest enllaç de youtube i que en gaudiu pensant amb tot lo que podreu trobar-hi. Tot això i mes aquest Pessebres Calldetenes Nadal 2009.

0 comentaris: